Bouwkundige inspectie voor Bedrijven of Non-profit

Gaat u een bedrijfspand kopen of verkopen, dan kunnen wij deze vooraf voor u inspecteren. Wij beschikken hiervoor over een 

speciaal programma ontwikkeld, (Quick Scan). In deze Quick scan rapporten worden de meest essentiële bouwkundige elementen van een bedrijfspand grondig onder de loep genomen, waaronder:

  • Dak·         
  • Buitengevels
  • Fundering en constructie
  • Interieur
  • Terreinen
  • Installatietechnische elementen (W/E-installatie)
  • Transport (liften e.d.)

Bij elk element wordt naast een beoordeling van de bouwkundige staat een omschrijving plus een kostenprognose voor een periode van 1,5 & 10 jaar opgemaakt.

Zo weet u precies welke kosten u de komende jaren gaat krijgen. U maakt gebruik van onze Bouwkundige experts met meer dan 20 jaar ervaring. Wij kunnen deze inspectie in heel Nederland voor u uitvoeren. De (Quick Scan) rapporten voor bedrijven kunnen in veel situaties een rol spelen.

Bijvoorbeeld bij aankoop, verkoop, bouwkundige geschillen, opleveringskeuringen en EPA (Energie prestatie adviezen). Het geeft u zekerheid over eventuele gebreken. Als koper van een bedrijfspand heeft u bovendien een onderzoeksplicht. Als u deze plicht niet goed nakomt vervalt uw recht om later terug te komen op verborgen gebreken. Als u een bedrijfspand verkoopt heeft u juist de wettelijke plicht bouwkundige gebreken te melden aan de koper. Het is daarom verstandig om vooraf een onafhankelijk rapport op te laten stellen. Een goed rapport bespoedigt de verkoop omdat er geen onzekerheden over de bouwkundige staat van uw object zijn. 

Heeft u interesse of vragen? Bel 0182 - 52 12 29 of e-mail.

Direct een Inspectie aanvragen? (klik hier)

Gecertificeerd

logo-cerficitaat

Bel mij direct terug
Naam:
Telefoon: