Maatwerkadvies

 

Om de energierekening en daarmee de maandelijkse woonlasten te verlagen, zijn tal van energiebesparende maatregelen mogelijk. Maar welke zijn geschikt voor uw woning? Een maatwerkadvies biedt direct inzicht in de mogelijke maatregelen voor uw woning, wat deze kosten en welke energiebesparing dit biedt.

Waarom een maatwerkadvies?
Met energiebesparende maatregelen creëert u lagere maandlasten, meer wooncomfort en stijgt mogelijk de waarde van uw woning.

En: u draagt bij aan een beter klimaat!

Dubbel glas, een nieuwe verwarmingsketel of dakisolatie: de meeste energiebesparende maatregelen verdient u in de loop van de tijd vanzelf weer terug, dankzij de lagere energierekening. Welk maatregelen kunt ú als huiseigenaar nemen om energie te besparen? Wat zijn de kosten? En wat levert het u op? Een persoonlijk maatwerkadvies zet het voor u op een rij. 

Hoe werkt het? 
Een gecertificeerd adviseur komt bij u langs en bekijkt in uw woning welke energiebesparingsmaatregelen mogelijk en effectief zijn. Van dit advies ontvangt u een helder rapport. Dit rapport biedt inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen, de investeringen die nodig zijn en de besparing die het u uiteindelijk oplevert. 

Wat is het verschil tussen een maatwerkadvies en een energielabel?
Een energielabel geeft in één oogopslag een helder overzicht van de huidige energieprestatie van een pand. Het label is een algemene berekening van de energieprestatie van een gebouw onder standaardcondities. Het maatwerkadvies is veel uitgebreider. Het geeft ook een helder overzicht van de huidige energieprestatie van een object (of complex) maar eveneens een overzicht van de kosten en baten als gevolg van energiegerelateerde maatregelen, inclusief de terugverdientijden.

Wat levert een maatwerkadvies mij op?
Een helder overzicht van de mogelijkheden voor energiebesparing voor uw specifieke woning (advies op maat), van de kosten van energiebesparende maatregelen en van de opbrengsten ervan.

Is een maatwerkadvies geschikt voor elke woning?
Ja, de naam zegt het al: het is een advies op maat dat in principe voor elke woning kan worden afgegeven.

Kortom: Een maatwerkadvies maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn in een woning, wat deze kosten en wat deze opleveren aan energiebesparing !!

 

Heeft u interesse of vragen? Bel (0182) 52 12 29 of stuur ons een e-mail.

Direct een Maatwerkadvies aanvragen? (klik hier)

Gecertificeerd

logo-cerficitaat

Bel mij direct terug
Naam:
Telefoon: