Bouwkundige inspecties

Bouwkundige inspecties zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn er ook grote verschillen in de bedrijven die bouwkundige inspecties uitvoeren. Het Inspectiehuis is al jarenlang gespecialiseerd in bouwkundige inspecties van allerlei soorten panden in de meest uiteenlopende woonplaatsen. Van appartementen in Amsterdam tot aan villa’s in Wassenaar, van boerderijen in Friesland tot aan bedrijfspanden in Rotterdam. Voor alle bouwkundige inspecties bent u bij Het Inspectiehuis aan het juiste adres!

Bouwkundige inspecties: bouwtechnische keuringen

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt steeds meer om een bouwkundig rapport gevraagd. Met een dergelijk rapport staat u in het kader van een onderzoeks- en meldingsplicht juridisch sterker. Een bouwkundige keuring geeft u volledig inzicht in de staat van de woning en de eventuele (herstel)kosten. Met bouwkundige inspecties weet u wat u aankoopt ! Alle rapporten van de bouwkundige inspecties door Het Inspectiehuis voldoen aan de eisen van de NHG.

Bouwkundige inspecties: opleveringskeuringen

Bij het aankopen van een nieuwe woning is het van belang om tijdens de eerste oplevering alle onderdelen van uw nieuwe woning te controleren. U wilt immers zekerheid of de kwaliteit voldoet aan de gestelde eisen en u wilt ook zeker weten dat de uitvoering overeenkomstig de technische omschrijving en tekeningen is gedaan. Deze zekerheid en het vaststellen van feiten verkrijgt u door een opleveringskeuring uit te laten voeren. Met een opleveringskeuring kiest u voor een van de bouwkundige inspecties die u zekerheid geven over uw nieuwe woning.

Bouwkundige inspecties: Meerjarenonderhoudsplannen

Een meerjarenonderhoudsplan (mjop) geeft inzicht in de kosten die uw pand met zich meebrengt, zowel op korte en als op lange termijn. Hierdoor kunt u het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen. Meerjarenonderhoudsplannen zijn daarom al bij de meeste vastgoedbeheerders gemeengoed geworden. Maar ook particulieren laten steeds vaker een mjop uitvoeren, zodat ze vroegtijdig een budget kunnen reserveren voor onderhoudswerkzaamheden. Een mjop is een van de bouwkundige inspecties waarmee u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Groningen

Bouwtechnische keuring van uw huis


Gecertificeerd

logo-cerficitaat

Bel mij direct terug
Naam:
Telefoon: