Bouwtechnische keuring Amsterdam

Bent u van plan om een woning in Amsterdam aan te schaffen, dan is het belangrijk om iemand met een bouwkundige achtergrond naar uw potentiƫle woning te laten kijken. Hierdoor krijgt u inzicht in hoe de bouwtechnische staat van het huis is. Bovendien brengt een bouwkundig adviseur de kosten in kaart die gemaakt moeten worden om achterstallig onderhoud of verborgen gebreken te herstellen.

Een bouwtechnische keuring Amsterdam kunt u laten uitvoeren door een van de experts van Het Inspectiehuis. Met een bouwtechnische keuring Amsterdam weet u wat u gaat kopen. U weet wat er aan de woning mankeert en welk onderhoud nodig is om dit te repareren. Zeker bij historische woningen, die in Amsterdam veel te vinden zijn, is het zeer verstandig om een bouwtechnische keuring Amsterdam te laten uitvoeren. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan zodra u als kersverse eigenaar uw nieuwe woning betrekt.

Onze deskundigen zijn op de hoogte van specifieke bouwstijlen en kenmerken die woningen in Amsterdam kunnen hebben. Bovendien worden de eigenschappen van de stad die van invloed zijn op de woning ook meegenomen in de bouwtechnische keuring Amsterdam, zoals de bouwgrond. De inspecteur loopt de hele woning door, van binnen naar buiten en van boven naar beneden. De inspecteurs van Het Inspectiehuis gaan onafhankelijk en betrouwbaar te werk en bovendien voldoet de bouwtechnische keuring Amsterdam aan de criteria van de Nationale Hypotheek Garantie. Kiest u voor een bouwtechnische keuring Amsterdam die door de makelaar wordt geregeld, dan kunnen er nog weleens gedeelde belangen spelen. Het kan voorkomen dat niet alle problemen worden gerapporteerd, omdat de makelaar de woning graag aan u wil verkopen. Of de kosten die de reparaties met zich meebrengen worden lager ingeschat dan ze werkelijk zijn. Om deze risico's te vermijden kunt u terecht bij Het Inspectiehuis. Een bouwtechnische keuring Amsterdam door Het Inspectiehuis betekent zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Utrecht

Bouwkundige keuring Amsterdam