Alle keuringen en onderzoeken voor uw vastgoed!

Op zoek naar een inspectie, keuring, onderzoek of label voor uw woning, bedrijfslocatie, verhuurobject of appartementencomplex? Het Inspectiehuis verzorgt ze voor u. Zo hebt u tijdens de aankoop, verkoop en als eigenaar zekerheid over uw vastgoed!

Sinds 2002 zijn wij dé specialist waar aannemers, particulieren, makelaars, overheden, VvE's en verhuurders op vertrouwen. Met transparant inzicht in de kwaliteit, onderhoudsstaat en andere waardebepalende aspecten, komen zij tot beter beargumenteerde keuzes over hun vastgoed. Welkom, bij Het Inspectiehuis.

Wat kunnen wij voor u doen ?

Bouwbegeleiding


Prijs op aanvraag

Bouwkundige keuring

Ontvang een uitgebreid rapport over de technische staat van een woning of ander pand. Bij de keuring kunt u vanzelfsprekend aanwezig zijn om vragen te stellen.


Bouwkundige keuring + Energielabel

Met deze voordelige combinatie krijgt u in een rapport uitgebreid inzicht in de bouwkundige staat én de energieprestaties van uw woning.


Bouwkundige keuring + woningtaxatie

Inzicht in de bouwkundige staat én de waarde van een woning voor een scherp combinatietarief. Van beide onderzoeken ontvangt u uitgebreide rapportages.


Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP)


Prijs op aanvraag

Energielabel (zakelijk vastgoed)

Inzicht in de huidige energieprestatie én mogelijkheden voor verbetering. Wij verzorgen het energielabel, een energiebesparingsplan en de RVO-registratie voor u.


Energielabel woning (NTA8800)

Het meeleveren van een energielabel bij de verkoop van uw woning is verplicht. Het Inspectiehuis biedt u dit label en een rapportage voor een scherpe prijs.


Expertise (deskundigenonderzoek)

Bouwkundige geschillen lost u op met objectief, gedegen onderzoek. Onze rapportage bevat conclusies, foto's en aanbevelingen. Neem contact op voor een prijsindicatie.


Prijs op aanvraag

Funderingsonderzoek

Afhankelijk van de situatie ter plaatse en de mogelijke problematiek ziet elk funderingsonderzoek er anders uit. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.


Prijs op aanvraag

Gebouwbeheer


Prijs op aanvraag

Maatwerkadvies

Met een maatwerk energieadvies voor uw woning krijgt u uitgebreid inzicht in besparingsmogelijkheden die een woning biedt. Ook krijgt u op duidelijke wijze inzicht in de kosten die energiebesparende maatregelen met zich meebrengen en uiteraard in de besparingen die er kunnen worden gerealiseerd. Het maatwerkadvies is een energiebesparingsadvies wat wordt opgemaakt na een inspectie van uw woning.


Meeloopkeuring

Wel bouwkundig laten keuren, maar geen rapportage nodig? Een meeloopkeuring biedt u grondig inzicht in de staat van een object tegen zacht prijsje.


MeerJarenOnderhoudsPlan

Een duidelijke begroting en controle over uw structurele onderhoud: met ons MJOP kijkt u tot wel 50 jaar vooruit. Ook ondersteuning bij het uitbesteden van uw onderhoud.


Prijs op aanvraag

NEN2580/BBMI Meetrapport


Prijs op aanvraag

Opleveringskeuring nieuwbouw

Élke nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met enkele gebreken. Met deze keuring vinden en rapporteren wij ze allemaal, zodat de aannemer deze voor u kan verhelpen.


Plattegrond (2D/3D)

De juiste maten van uw woning of bedrijfspand. Eenduidig en betrouwbaar in kaart gebracht conform de NEN-norm 2580.


Veiligheidskeuring Gas-Water-Elektra

Gas, water en elektra brengen naast comfort ook risico's met zich mee. Na een veiligheidskeuring van deze aspecten in uw woning slaapt u een stuk rustiger.


Vloeronderzoek

Voorkom of beperk kostbaar vloerherstel met een uitgebreid onderzoek met schriftelijke rapportage, conclusies en een raming van eventuele herstelkosten.


Prijs op aanvraag

Vochtinspectie

Voor vocht is voorkomen enorm veel beter dan genezen. Onze vochtinspectie helpt u om problemen te voorkomen of de oorzaak en oplossingen te bepalen.


Vooropname (0-meting)

Breng de staat van een pand in kaart voordat activiteiten worden uitgevoerd die schade kunnen veroorzaken. Zo voorkomt u discussie en staat u sterker.


Woning taxatie


Prijs op aanvraag

Gecertificeerd

Kennis en deskundigheid

Als gecertificeerd keuringsbureau is Het Inspectiehuis gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, controles en inspecties van vrijwel elk soort gebouw. Met jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en deskundigheid om objecten zorgvuldig en betrouwbaar te inspecteren. Ook taxaties, onderhoudsadvies en alle andere bouw- en object-gerelateerde aspecten worden door de experts van Het Inspectiehuis grondig uitgevoerd.

Het Inspectiehuis werkt landelijk voor uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, makelaars, woningcorporaties, financiële dienstverleners, Verenigingen Van Eigenaren, gemeentes en (semi)overheden, verzekeraars, projectontwikkelaars, stichtingen en bedrijven. Voor al deze partijen biedt Het Inspectiehuis zekerheid. Zekerheid over uw vastgoed!

Even bellen?

Vragen, vrijblijvend advies of een dienst aanvragen?
Laat uw naam en nummer achter, wij bellen spoedig terug.