Bouwkundige keuring Arnhem

Wanneer u een huis in Arnhem wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Arnhem te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Arnhem meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Arnhem geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Wanneer u een huis in Arnhem op het oog heeft, dan bent u niet zonder reden in Arnhem terechtgekomen. Wellicht woont u al jaren in deze stad van ruim 100 km2en kent u de hoofdstad van de provincie Gelderland op uw duimpje. Maar het kan ook zijn dat u van buiten Arnhem komt en graag wil behoren tot een van de 150.000 inwoners. Misschien bent u wel gezwicht voor het gunstige woonklimaat van Arnhem, de snelle verbindingen tussen Arnhem en Duitsland, of de vele winkel- en werkmogelijkheden in Arnhem. Hoe het ook zij, Arnhem is voor velen een geliefde woonplaats om niet meer van weg te gaan. Wanneer u Arnhem nog niet ontdekt heeft, bezoek dan eens het Arnhems Oorlogsmuseum, het Openluchtmuseum of ontspan in een van de mooie parken van Arnhem. En het beste uitzicht heeft u vanaf de toren van de Sint-Eusebiuskerk. Arnhem is prachtig!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundig onderzoek Huizen

Bouwkundige keuring Barendrecht

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.