Bouwkundige keuring Bergen op Zoom

Wanneer u een huis in Bergen op Zoom wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Bergen op Zoom laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Bergen op Zoom meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Bergen op Zoom geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Aan de rand van het gezellige Brabant en tegen de Zeeuwse grens ligt Bergen op Zoom. In de geschiedenis ontwikkelde Bergen op Zoom zich als grote handelsstad binnen de laken- en aardewerknijverheid. Via de Oosterschelde had de stad een belangrijke handelsverbinding met Antwerpen. Daarna werd Bergen op Zoom een garnizoensstad en later is de aanleg van de Deltawerken belangrijk geweest voor de stad. De rijke geschiedenis resulteert in bijna 500 monumenten in Bergen op Zoom, waaronder het Markiezenhof en de Grote Markt. Behalve veel monumenten kent Bergen op Zoom ook een groot aantal parken. In de directe omgeving liggen tevens diverse natuurgebieden, zoals het Markiezaatsmeer, de Molenplaat en de Auvergnepolder. Genoeg ruimte voor urenlang wandel- en fietsplezier! Wonen in Bergen op Zoom is een goede keuze voor mensen die van rust houden, maar ook voor degenen die zoveel mogelijk evenementen afstruinen, zoals het jaarlijkse carnaval. Maar begin het wonen in Bergen op Zoom met een bouwkundige keuring, die geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Vlaardingen

Bouwkundige keuring Capelle aan den IJssel

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.