Bouwkundige keuring Capelle aan den IJssel

Wanneer u een huis in Capelle aan den IJssel wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Capelle aan den IJssel laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Capelle aan den IJssel meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Capelle aan den IJssel geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Waarom Het Inspectiehuis?

Een keuring laat u uitvoeren om met zekerheid uw grootste aankoop te kunnen doen. Wij, van Het inspectiehuis, zijn gevestigd in Gouda en komen vaak in uw (toekomstig) dorp. Als grootste dienstverlener op dit gebied kan het voorkomen dat wij ervaring hebben met soortgelijke of direct woningen in uw straat. Wij kennen de huizen dus als geen ander voor we er met een technisch oog naar kijken.

Over Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, kortweg Capelle genoemd, telt ruim 66.000 inwoners en strekt zich uit langs de oevers van de rivier de Hollandse IJssel. Capelle aan den IJssel bevat verschillende kernen die alle aan Rotterdam grenzen en aantrekkelijke woningen bieden voor forenzen. Capelle aan den IJssel bezit tevens tal van winkels in verschillende centra, maar ook een schitterend natuurgebied: het Hitland is een bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen. Bovendien is Capelle aan den IJssel een prettige woonplaats voor gezinnen. Er zijn diverse basisscholen en middelbare scholen en de gemeente investeert veel in voorzieningen voor jongeren. Denkt u over het kopen van een woning in Capelle aan den IJssel? Overweeg dan een bouwkundige keuring Capelle aan den IJssel en krijg op die manier inzicht in de bouwkundige staat van uw potentiƫle woning. Dat geeft zekerheid over uw vastgoed.


Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Delft Zoetermeer Rijswijk
Woerden Reeuwijk Barendrecht
Bouwkundige keuring Bergen op Zoom

Bouwkundige keuring Veenendaal

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.