Bouwkundige keuring Den Haag

Een bouwkundige keuring Den Haag geeft duidelijkheid over de staat van een woning in Den Haag. Of het nu een vrijstaande woning is, een appartement of rijtjeshuis, dankzij een bouwkundige keuring Den Haag weet u welk onderhoud of reparatie de woning nodig heeft en welke kosten hiervoor nodig zijn. Zeker bij oudere woningen is dit vanuit financieel oogpunt verstandig, want op deze manier komt u niet voor grote verrassingen te staan wanneer u van plan bent een huis te kopen.

Tijdens een bouwkundige keuring Den Haag wordt op alle onderdelen van het huis gelet, van boven naar beneden, van binnen naar buiten. Al het achterstallig onderhoud, mankementen en andere verborgen verbreken komen aan het licht. Dankzij de jarenlange ervaring van onze inspecteurs weten ze waar ze bij een bouwkundige keuring Den Haag op moeten letten. Denkt u bijvoorbeeld aan de dakconstructie: dakpannen worden gelift, de constructie wordt bestudeerd, evenals de isolatie. Ook worden de muren van de woning aan een inspectie onderworpen. Vaak treft u scheuren in muren aan. Die hoeven niet per se risicovol te zijn. Onze bouwkundigen kunnen inschatten of de scheuren wel of niet gevaarlijk zijn. Daarnaast worden ook het schilderwerk, waterleidingen, raamkozijnen, vloeren en deuren gecontroleerd. De inspecteurs stellen het op prijs als u tijdens de bouwkundige keuring Den Haag meeloopt en -kijkt, zodat u direct vragen kunt stellen bij onduidelijkheden. Het rapport dat voortvloeit uit de bouwkundige keuring Den Haag voldoet aan de eisen van de N.H.G. en geeft inzicht in de kosten die gemaakt moeten worden om de gebreken te herstellen. Zo zult u in de toekomst niet voor financiƫle verrassingen komen te staan en blijft uw woning haar waarde behouden. Een bouwkundige keuring Den Haag geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Leiden

Bouwkundige keuring Waddinxveen

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.