Bouwkundige keuring Rijswijk

Wilt u een woning in Rijswijk kopen? Om zeker te zijn dat uw droomwoning ook daadwerkelijk bouwkundig goed is onderlegd, wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en deze controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Alle elementen van de woning worden meegenomen: van vloeren tot muren, Isolatie, Hang- en sluitwerk tot aan de rioleringen en waterleidingen. Uw en onze voorkeur heeft het wanneer u meeloopt: u kunt ons meenemen in uw vragen rondom specifieke onderdelen van de woning zodat wij u laten zien waar we op letten. Onduidelijkheden zijn direct opgelost. Uw woning in Rijswijk krijgt direct een complete kostenraming van de werkzaamheden. U kunt deze kostenraming meenemen naar de verkopende makelaar en hiermee zorgt u voor een sterkere onderhandelingspositie als kopende partij. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Rijswijk meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Een bouwkundige keuring Rijswijk geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Waarom Het Inspectiehuis


Een keuring laat u uitvoeren om met zekerheid uw grootste aankoop te kunnen doen. Wij, van Het inspectiehuis, zijn gevestigd in Gouda en komen vaak in uw (toekomstig) dorp. Als grootste dienstverlener op dit gebied kan het voorkomen dat wij ervaring hebben met soortgelijke of direct woningen in uw straat. Wij kennen de huizen dus als geen ander voor we er met een technisch oog naar kijken.

Rijswijk

Rijswijk is geliefd onder jonge gezinnen die zich in nieuwe woonwijken settelen en een groene omgeving belangrijk vinden. Daarnaast ligt het ideaal voor woon-werk verkeer; aan de a4 en direct tegen Den haag aan. Heeft u reeds een huis in Rijswijk in gedachten? Laat dan een bouwkundige keuring Rijswijk uitvoeren.Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Delft Zoetermeer Barendrecht
Capelle aan den IJssel Reeuwijk Woerden


Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.