Ons bedrijf

Geschiedenis

Sinds 2002 is Het Inspectiehuis dé gerenommeerde partij waar zakelijke en particuliere opdrachtgevers op vertrouwen voor al hun bouwkundige keuringen, inspecties, plannen en labels. Gevestigd in Gouda bedienen wij klanten door heel Nederland.

Historie

Bijna twee decennia geleden begonnen wij met het leveren van bouwkundige keuringen, waarna onze opdrachtgevers al snel om aanverwante diensten verzochten. Zo kwamen hier geleidelijk meerjarenonderhoudsplannen bij voor VvE's en zakelijke klanten, voerden wij de eerste veiligheidskeuringen uit voor woningcorporaties en andere verhuurders, en wisten ook makelaars en aannemers ons steeds vaker te vinden. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid bij ons klanten en de deskundigheid die ons maakt tot een betrouwbare partij die haar opdrachtgevers compleet ontzorgt.

Tegenwoordig

Inmiddels is het bedrijf onderdeel van de CAG groep met een groot team vaste krachten en een flexibele schil van experts in allerlei vakgebieden. Door ook juist in de economische crisis te blijven investeren in onze mensen en niet mee te gaan in de trend van onderbetalen, mogen wij nu rekenen op een grote mate van loyaliteit van onze interne én externe mensen. In onze vestigingsplaats Reeuwijk én andere steden en dorpen in de Randstad is Het Inspectiehuis mede daarom inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

Klaar voor de toekomst

Als één van de eerste partijen in de Randstad begon Het Inspectiehuis met het aanbieden van diensten die op duurzaamheid gericht zijn. Met bijvoorbeeld energielabels en duurzame meerjarenonderhoudsplannen hebben wij inmiddels jarenlang ervaring. Daarom vertrouwen ons hun keuringen, inspecties en het opmaken van labels toe. Wij kiezen voor duurzaamheid en helpen onze klanten hun doelen op dit vlak te realiseren.

Visie

Onze ambitie is om de beste te zijn en blijven in wat wij doen, door op een klantgerichte, vertrouwde en oprechte wijze zaken doen en te investeren in relaties voor de langere termijn.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, via ons contactformulier, of telefonisch via 0182-521 229.