Meeloopkeuring

Een meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder rapport die daarom ook voordeliger is. Uw deskundige van Het Inspectiehuis biedt u dezelfde inzichten in de staat en eventuele herstelkosten van de woning of het bedrijfspand dat u op het oog heeft.

Tijdens een meeloopkeuring van Het Inspectiehuis onderzoekt onze deskundige een groot aantal bouwkundige aspecten van het object. Terwijl u meeloopt wordt u overal over geïnformeerd, maar omdat geen rapportage wordt opgemaakt is deze meeloopkeuring voordeliger!

Kijk onderaan deze pagina voor onze tarieven, of vraag hier direct een meeloopkeuring aan.

Meer informatie over de meeloopkeuring

Voor een meeloopkeuring bezoekt één van onze deskundigen de woning of het bedrijfspand dat u op het oog heeft. Samen met u wordt het hele pand met een vakkundig oog bekeken, om te zien of de bouwkundige staat in orde is. Eventuele gebreken worden direct aangewezen en besproken, waarbij onze deskundige vaak ook direct een richtprijs voor herstel kan noemen.

Tijdens de meeloopkeuring krijgt u verder allerlei handige onderhoudstips voor uw woning die niet bij iedereen bekend zijn. Wist u bijvoorbeeld dat een kunststof dakkapel aan de buitenzijde langer mooi blijft als u hier tweemaal per jaar een dun laagje autowas op aanbrengt? Ook na de keuring is er tijd om na te bespreken met de deskundige, die u zijn algehele beeld zal geven en individuele punten met u bespreekt. Zo maakt u een nog weloverwogener aankoopbesluit.

Let op: stelt u er prijs op om na de keuring een uitgebreide rapportage te ontvangen? Of vraagt uw geldverstrekker om een bouwkundig rapport? Kies dan voor de bouwkundige keuring van Het Inspectiehuis.

Tarieven en direct aanvragen

Meeloopkeuring

Wel bouwkundig laten keuren, maar geen rapportage nodig? Een meeloopkeuring biedt u grondig inzicht in de staat van een object tegen zacht prijsje.

Inhoud Prijs excl. Prijs incl.
t/m 500m3 € 230,58 € 279,00
Meerprijs > 500m3 (per 100m3) € 32,65 € 39,51
Direct aanvragen