Privacyverklaring
Het Energiehuis-Het Inspectiehuis B.V.

Uw privacy is voor Het Energiehuis-Het Inspectiehuis B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij: 
  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij uw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring; 
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden. 
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn. 
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken. 
  • Uw rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van uw bij ons verwerkte persoonsgegevens. 
Uw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.hetinspectiehuis.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. 
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Het Energiehuis-Het Inspectiehuis B.V.. 

Contactformulier en Nieuwsbrief 

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. 
Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer, factuuradres en ., e-mailadres, geslacht en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. 

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt. 

Verstrekken aan derden 
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. 
We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren: 
  • Mailchimp voor het uitsluitend versturen van nieuwsbrieven via de door ons aangeleverde mailadressen. 
  • Medewerkers (ZZP), voor het uitsluitend verwerken van NAW gegevens in de rapportages 
  • Taxateurs, voor het verwerken van de NAW gegevens in het taxatierapport 

Reclame 

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: 
  • per e-mail
  • via social media 
U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen 

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). 

Statistieken 

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Google Analytics 

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. 

Beveiliging 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. U kunt in ons apart beveiligingsbeleid lezen hoe wij uw privacy beschermen. Deze is te vinden op: www.hetinspectiehuis.nl. 

Wijzigingen in deze privacyverklaring 

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens 

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik 
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

Klacht indienen 

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens 

Het Energiehuis-Het Inspectiehuis B.V.
Oosthaven 33
2801 PD Gouda
info@hetinspectiehuis.nl
0182-521229
Gecertificeerd

logo-cerficitaat

Bel mij direct terug
Naam:
Telefoon: