Wij zijn op zoek naar een Bouwkundig medewerker binnendienst (m/v) – 24-32u/week

Wij zijn op zoek naar Bouwkundig medewerker / planner met affiniteit en ervaring in de vastgoedbranche.

Wij zijn een jong en dynamisch bouwkundig adviesbureau in Gouda, dat ruim 15 jaar met veel succes en plezier opereert door heel Nederland. Wij keuren, controleren, inspecteren en verrichten opnames van bestaand vastgoed. Daarnaast ondersteunen wij vastgoedeigenaren bij verkoop en verhuur van hun bezit. 

Tot onze klantenkring rekenen wij onder meer woningbouwcorporaties, gemeentes, zorginstellingen, banken, verzekeraars, retail-organisaties, schoolbesturen en universiteiten, bouwmarktorganisaties, verenigingen van eigenaren

De klanten waarderen onze inspanningen,  ze hebben ons dan ook beloond met de bedrijvenaward 2015 waarbij de beoordelingen zeer positief waren: variërend van professioneel, goed advies en klantvriendelijk tot goede communicatie en een gerust gevoel.

Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op, en dat willen we ook graag zo houden.

Kwaliteit, snelheid in reageren, enthousiasme, staan voor en achter wat we zeggen,  zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, korte lijnen, dat is wat wij prettig en belangrijk vinden.

Je krijgt een gevarieerd takenpakket:

De nadruk ligt hierbij op de planning en administratieve ondersteuning, waarbij affiniteit met bouwkunde een pré is. Je hebt (met name telefonisch) contact met klanten, plant afspraken in in de agenda’s van je collega’s, je ondersteunt de directie, maakt notulen, verwerkt formulieren vanaf onze site en verzorgt rapportages. We bieden je een dienstverband van 24-32uur per week. Je krijgt hiervoor een marktconform salaris, aangevuld met emolumenten.

We vragen een m/v bij voorkeur met ervaring in de vastgoedbranche. Je beschikt over ruime kennis van MS-Office pakketten, (Word/Excel/Powerpoint/Outlook) en kunt ook zelfstandig mooie presentaties verzorgen. Je snapt bouwkundige terminologie en kunt plattegronden lezen en eventueel ook tekenen. Je bent flexibel, sociaal en enthousiast, bereid om wat langer door te gaan als dat nodig is, communiceert makkelijk, en vindt een informele werksfeer prettig.

Herken jij jezelf hierin, ben je in bezit van een rijbewijs (B) en wil jij op dezelfde wijze met ons samenwerken, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Mail ons je cv met je motivatie, via:

Dino Alfons                        - dalfons@hetinspectiehuis.nl

Gecertificeerd

logo-cerficitaat

Bel mij direct terug
Naam:
Telefoon: