Bouwkundige keuring Zuid-Holland

Bij de aan- of verkoop van uw huis in Zuid-Holland wordt steeds vaker om een bouwkundig rapport gevraagd. Daarmee staat u in het kader van de onderzoeks- en meldingsplicht juridisch sterker en ook heeft u zelf een betere positie wanneer u over de prijs van het huis onderhandelt. Met een bouwkundige keuring Zuid-Holland krijgt u een compleet overzicht van de bouwkundige onderdelen en de staat van uw woning en de eventuele reparatiekosten. U weet zo wat u aankoopt, of wat u verkoopt. Een groot voordeel aan de bouwkundige keuring Zuid-Holland van Het Inspectiehuis is dat de rapportages voorzien zijn van NHG-bijlages. NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie. U krijgt zo volledige garantie bij alle geldverstrekkers in Nederland.

Wat houdt een bouwkundige keuring Zuid-Holland nu precies in? Een inspecteur komt langs en neemt alle onderdelen van de woning op. Denkt u aan gevels, draagconstructies, riolering, kozijnen, dak- en dakconstructie, waterleidingen, enzovoort. Al het achterstallig onderhoud, verborgen gebreken en technische mankementen van de woning zullen aan het licht komen. Bij voorkeur loopt de inspecteur samen met u door de woning heen, zodat u zelf direct een concreet beeld krijgt en vragen kunt stellen. Zo krijgt u zelf ook inzicht in de situatie. Het Inspectiehuis is ervaren in het uitvoeren van bouwkundige keuringen in Zuid-Holland. Elke woonplaats heeft specifieke kenmerken waarmee rekening gehouden dient te worden tijdens het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Zo heeft een woning aan de kust weer andere risicofactoren dan een huis dat op veengrond is gebouwd. Kiest u voor een bouwkundige keuring Zuid-Holland, dan weet u dat u een betrouwbaar rapport ontvangt waarmee u financiƫle reserveringen kunt doen om de herstelwerkzaamheden te kunnen bekostigen. U zult niet onverwachts voor verrassingen komen te staan en de waarde van uw huis blijft behouden. Daarom biedt een bouwkundige keuring Zuid-Holland zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Katwijk

Bouwkundige keuring Leiden

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.