Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP)

Als vastgoedeigenaar of VvE heeft u een meerjarenonderhoudsplan, een MJOP, om uw onderhoudsuitgaven te monitoren en voldoende te reserveren. Het Inspectiehuis kan deze voor u opmaken, maar kan u ook van dienst zijn met een DMJOP: met de D van duurzaamheid.

Van verlichting tot daken, plafonds en vloeren, elk jaar vereisen zaken onderhoud. Als deze toch op de agenda staan, is het interessant om te verkennen welke mogelijkheden voor verduurzaming deze onderwerpen bieden. Deze investeringen verdienen zichzelf immers terug én voegen waarde toe aan uw vastgoed.

Voor zowel zakelijke als particuliere vastgoedeigenaren maken wij regelmatig DMJOP's op, waarbij wij het reguliere onderhoud in kaart brengen met een duidelijke analyse van mogelijkheden voor verduurzaming.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw duurzame meerjarenonderhoudsplan kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Let op: Handelt u namens een Vereniging van Eigenaren? Dan kunt u via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland 75% subsidie ontvangen op uw duurzame meerjarenonderhoudsplan. Lees hier meer.

Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP)

Prijs op aanvraag
Voorbeeldrapport Direct aanvragen