Bouwkundige keuring Amsterdam

Ga voor zekerheid, ga voor een bouwkundige keuring via Het Inspectiehuis!

Het Inspectiehuis is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van woningen, wij zijn onder andere actief met een bouwkundige keuring in Amsterdam. Woningen worden grondig geïnspecteerd waarna er een deskundig rapport met de resultaten wordt opgesteld. Dit bouwkundige keuringsrapport kan u voordelen opleveren in het aan- of verkoopproces van een woning. Denk hierbij aan onderhandelingsposities maar ook aan het aanvragen van hypotheken. Onze bouwkundige rapporten voldoen aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en maak gebruik van ons bouwkundig expertise bij u in Amsterdam.

Ervaring in Amsterdam

Het Inspectiehuis keurt bedrijfspanden, woningen en monumentale panden en verzorgt opleveringskeuringen in alle regio's. Het Inspectiehuis is op de hoogte van de specifieke kenmerken van diverse regio's en plaatsen, met name in de Randstad. Bij een bouwkundige keuring Amsterdam weten onze deskundigen welke plaatselijke factoren van invloed zijn op de bouwkundige staat van de woning. Denkt u aan de bouwgrond en het grondwaterpeil, maar ook specifieke (historische) bouwstijlen die in Amsterdam voorkomen zijn onze inspecteurs bekend. Het rapport dat uit de bouwkundige keuring bij u in Amsterdam voortvloeit is volledig toegespitst op uw woning. Hierin worden per onderdeel de reparatiesuggesties in opgenomen, ondersteund met kleurenfoto's. Ook wordt er een schatting gemaakt van de kosten die de herstelwerkzaamheden met zich meebrengen. De deskundigen van Het Inspectiehuis geven u graag advies in welke reparaties op korte en welke op lange termijn dienen uitgevoerd te worden. Zo weet u welke kosten er in de toekomst voor uw rekening komen. We raden u aan om tijdens de bouwkundige keuring Amsterdam met onze expert door het huis te lopen, zodat u bij twijfel direct om duidelijkheid bij onze bouwdeskundige kunt vragen. Van het dak tot aan de kelder, van de riolering tot aan het hang- en sluitwerk van uw deuren, onze experts nemen voor elk onderdeel de tijd. Neem vrijblijvend contact met Het Inspectiehuis op voor meer informatie of een offerte. Een bouwkundige keuring Amsterdam geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwtechnische keuring Amsterdam

Bouwkundig advies Amsterdam

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.