Bouwkundige keuring Heemstede

Wanneer u een huis in Heemstede wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Heemstede te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Heemstede meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Heemstede geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Met een bouwkundige keuring Heemstede kiest u voor zekerheid. Uw woning in Heemstede zal van onder tot boven, van binnen tot buiten gecontroleerd worden op (verborgen) gebreken en dit levert u inzicht op in welke herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Zo weet u als inwoner van Heemstede welke financiƫle reserveringen u moet doen om de waarde van uw huis te verhogen of te behouden. Heemstede telt bijna 27.000 inwoners en bezit meer dan 100 rijksmonumenten, zoals Het Oude Slot, het molentje van Groenendaal en de watertoren. Vanuit Heemstede bent u bovendien binnen mum van tijd in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit wandelgebied is het grootste van Nederland, waar u in alle rust kunt uitwaaien en in de ochtendvroegte herten kunt spotten. Heemstede is een prettige woonplaats voor degenen die graag in een rustige omgeving wonen, maar ook graag in de buurt wonen van Amsterdam.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Sliedrecht

Bouwkundige keuring Zaandam

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.