Bouwkundige keuring Beverwijk

Wanneer u een huis in Beverwijk wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Beverwijk te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Beverwijk meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Beverwijk geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Het Inspectiehuis is gespecialiseerd in het uitvoeren van een bouwkundige keuring Beverwijk. Beverwijk ligt in Midden-Kennemerland en heeft meer dan 40.000 inwoners. U kent Beverwijk wellicht van De Bazaar, de grootste overdekte markt in Europa, zoals Beverwijk de markt zelf betitelt. Hier vindt u onder andere de Zwarte Markt, de Computerhal en de Oosterse Markt waar u slimme koopjes doet voor weinig. Maar als u goed wilt shoppen, kunt u vanuit Beverwijk ook gemakkelijk naar Amsterdam toe. Beverwijk heeft een treinstation waardoor u snel naar de hoofdstad, of naar Haarlem of Alkmaar kunt reizen. Een ander groot voordeel is natuurlijk het strand van Wijk aan Zee, dat valt binnen de gemeente Beverwijk. In de zomer voelt u zich toerist in eigen woonplaats wanneer u aan zee van de zon geniet! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bouwkundige keuring Beverwijk.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Houten

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.