Bouwkundige keuring Rotterdam

Heeft u interesse in een woning in Rotterdam? Dan is het van belang te weten in welke staat dit huis zich bevindt. Niet iedereen is bouwkundig onderlegd en kan dit zelf beoordelen. Om een helder en betrouwbaar beeld te krijgen van welke staat uw potentiƫle woning heeft, kunt u een adviesbureau inschakelen. Het Inspectiehuis is gespecialiseerd in een bouwkundige keuring Rotterdam. Hiermee voorkomt u nare verrassingen en onverwacht hoge kosten wanneer u het huis heeft gekocht. Bij een bouwkundige keuring Rotterdam krijgt u na de keuring een bouwkundig rapport aangeleverd waarin precies staat welke onderdelen van uw huis aan vervanging toe zijn of gerepareerd moeten worden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de eventuele gebreken en een overzicht van de kosten op korte en lange termijn. Op die manier weet u meteen hoe u uw nieuwe huis in een goede staat krijgt en houdt. Bijkomend voordeel is dat u een sterkere positie tijdens de kooponderhandelingen krijgt als u een bouwkundige keuring Rotterdam heeft laten uitvoeren. Immers, u weet welke kosten nog bovenop de koopsom kunnen komen wanneer u het huis in een gedegen bouwkundige staat wilt krijgen.

U vraagt zich misschien af of het van belang is dat een bouwkundig adviesbureau gespecialiseerd is in keuringen in een specifieke woonplaats. Ja, dat is zeker belangrijk. Elke woonplaats heeft immers zijn specifieke kenmerken die van invloed kunnen zijn op de bouwkundige staat van uw woning. Denkt u aan plaatselijke factoren als de grond waarop uw huis is gefundeerd. Ook maakt het veel verschil of uw huis aan de kust staat of niet. Het Inspectiehuis is op de hoogte van de kenmerken van een woonplaats en weet welke aspecten van belang zijn bij een bouwkundige keuring Rotterdam. De keuring zal grondig en professioneel worden uitgevoerd en wanneer u aanwezig bent bij de keuring, dan zult u gelijk advies krijgen en directe tips over het onderhoud van het huis. Een bouwkundige keuring Rotterdam zorgt voor zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Woningkeuring

MJOP verplicht voor VVE

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.