Bouwkundige keuring Nijmegen

Wanneer u een huis in Nijmegen wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Nijmegen te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Nijmegen meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Nijmegen geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Nijmegen is de grootste stad van Gelderland en ligt dicht bij de Duitse grens. Daarmee wordt wonen in Nijmegen erg aantrekkelijk. De stad telt tal van voorzieningen die het leven aangenaam maken en u kunt gemakkelijk een dagje naar Duitsland gaan voor recreatie of speciale boodschappen. Daarnaast is Nijmegen een universiteitsstad. De Radboud Universiteit trekt studenten uit alle delen van de wereld, waarmee Nijmegen een interessant internationaal karakter heeft. Verder staat er een groot bouwproject op de planning: het Waalfront. Dit een grote nieuwe wijk die gebouwd wordt op de plaats van het oude havengebied, met onder meer een woon-winkelgebied, een parkeiland en een fort. Wanneer u een woning in deze of een andere wijk in Nijmegen op het oog heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een bouwkundige keuring Nijmegen. Wij kunnen objectief vaststellen of uw huis voldoet aan de eisen die voorafgaand aan de bouw gesteld zijn en nagaan wat de waarde van uw woning is.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Emmen

Bouwkundige keuring Eindhoven

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.