Bouwkundig adviesbureau

Het Inspectiehuis is een bouwkundig adviesbureau waarbij u terecht kunt voor onder andere een bouwkundige inspectie, een bouwkeuring, een meerjarenonderhoudsplan of een opleveringskeuring.

Als bouwkundig adviesbureau  is Het Inspectiehuis gespecialiseerd in bouwkundige keuringen. Onze deskundigen zijn op de hoogte van diverse bouwstijlen en zijn zeer bedreven in het grondig inspecteren van allerlei woningen. Tijdens een bouwtechnische keuring wordt het gehele pand van onder tot boven onderzocht op alle bouwkundige onderdelen: van waterleidingen tot de dakconstructie, van ramen en kozijnen tot aan de vloeren en muren. De deskundigen van het bouwkundig adviesbureau brengen alles in kaart en inspecteren bij voorkeur samen met u het hele huis. U krijgt dan ook direct inzicht in welke bouwkundige onderdelen van het huis eventueel vervangen dienen te worden.

Wanneer u ervoor kiest om een bouwkundige keuring uit te laten voeren door een bouwkundig adviesbureau, weet u dat u een onafhankelijk en betrouwbaar advies krijgt over de woning. Het bouwkundig rapport dat voortvloeit uit de bouwtechnische keuring kunt u gebruiken in onderhandelingen over de aan- of verkoop van uw huis. Het bouwkundig rapport toont namelijk aan welke onderdelen u van uw huis dient te vervangen of te repareren, op de korte en op de lange termijn. Deze extra kosten wegen uiteraard mee in de koopprijs van een woning.

Bouwkundig adviesbureau Het Inspectiehuis is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige inspecties van allerlei panden. Niet alleen voor huizen, maar ook voor appartementen, flatgebouwen, bedrijfspanden, scholen en zelfs kerken zijn we u graag van dienst. Het Inspectiehuis is als gecertificeerd keuringsbureau een betrouwbaar adviesbureau dat beschikt over de kennis en deskundigheid om  een pand zorgvuldig te keuren. Ook voor taxaties, onderhoudsadvies en andere bouw- en objectgerelateerde aspecten  kunt u contact met ons opnemen.

Ons bouwkundig adviesbureau heeft al voor uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt, zoals particulieren, makelaars, financiële dienstverleners, gemeenten, woningcorporaties en stichtingen. En heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het Inspectiehuis biedt zekerheid over vastgoed!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

MJOP VVE verplicht

Bouwkundige keuring Haarlem